Økonomi i sofakroken

av (forfatter).

Scriptorium 2016 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Økonomi i sofakroken består av 115 artikler skrevet av Erling Røed Larsen i Aftenposten i perioden 2005-2015. De er sortert etter 12 temaer - og tar for seg alt fra oljepenger, boligmarkedet, prisen på øl, valutasvingninger, landbrukspolitikk, finanskrise, bitcoins, miljø og amerikanske statsobligasjoner. Her kan du lese om treff og bom i 10 år - i lettleste analyser av verdensøkonomien side-om-side med tankvekkende brannfakler i den norske samfunnsdebatten.

Om forfatteren:
Erling Røed Larsen (f. 1968) er forskningssjef i Eiendomsverdi, professor II ved Handelshøyskolen BI og seniorøkonom II i Formuesforvaltning. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra University of California, Berkeley (2001) og mastergrad i statistikk fra samme sted (1999). Dessuten er han cand. polit. med hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (1995) og cand. mag. fra samme sted med fagkretsen matematikk, filosofi og psykologi. Røed Larsen har publisert 20 forskningsartikler i internasjonale fagtidsskrifter, og har siden 2005 hatt fast spalte i Aftenposten. Tidligere har han utgitt fire populærvitenskapelige bøker: Alt du vil vite om samfunnsøkonomi - men aldri har våget å spørre om, Økonomi på trikken, Finanskrise! og Penger. Han er levende opptatt av å formidle, og ønsker med bøkene sine å undervise og å underholde. Det kan legges til at han er mer enn gjennomsnittlig interessert i sport - både å utøve og å se på. Om høsten holder han seg våken om søndagsnettene for å følge amerikansk fotball og for å heie på San Francisco 49ers.

Bokdetaljer

Forlag Scriptorium

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788299895965

EAN 9788299895965

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket