Nattuglemysteriet

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1999 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mortens Danmarks-ferie har gått i vasken, og han kjeder seg grenseløst helt til han en dag bokstavlig talt støter på ei jente. Hun er heller ikke helt fornøyd med tilværelsen, og sammen rømmer de til Mortens avdøde bestefars hus i Skipsvika. Der ligger det en grunnstøtt russisk destroyer. Nysgjerrighet og spenning driver Morten og Mona ut til vraket, og de skjønner fort at det er noe mystisk som foregår.

Omtale fra forlaget

Morten gleder seg til Danmarks-tur med moren sin. Men dessverre går bilen i stykker og reparasjonen tar hele feriekassa. Hva i all verden skal en rastløs ung gutt finne på da? Alle vennene er bortreist, og å sykle formålsløst omkring er ikke akkurat tingen. Men en dag støter han - bokstavelig talt - på ei jente som også kommer på sykkel. Hun er heller ikke særlig fornøyd med tilværelsen, og før Morten egentlig skjønner hva han har gitt seg ut på, har de avtalt å rømme sammen, til den avdøde bestefarens hus i Skipsvika. I Skipsvika ligger det en grunnstøtt russisk destroyer. Nysgjerrighet og spenning driver Morten og Mona ut til vraket, og de skjønner fort at det er noe mystisk som foregår. Snart blir de viklet inn i noe som de ikke helt har oversikten over ...

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788247804636

EAN 9788247804636

Serie 10:12

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 226

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket