Mot nye mål ; Driblefeber

av (forfatter), Nina Aspen (oversetter) og Erik Solbakken (oppleser).

Lydbokforlaget 2010 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mot nye mål: Andreas, som bare kalles P, skal flytte til Spania sammen med foreldrene og søsteren. Der skal de bo i ett år, men P gleder seg ikke. Han er toppscorer på fotballaget, er nettopp tatt ut til talentlaget og har en stor vennegjeng man bare ikke forlater sånn helt uten videre. Driblefeber: P har sverget å aldri spille fotball igjen, men det er vanskelig å holde føttene i ro når Nick drar ham med på stranden for å spille mot de spanske guttene. Og når skolens plageånd henger over ham hele tiden, er det bare én måte å hamle opp med ham på: å ta beina fatt.

Omtale fra forlaget

"Dreamteam 1: Mot nye mål": Andreas, som bare kalles P, skal flytte til Spania sammen med foreldrene og søsteren. Der skal de bo ett år, men P gleder seg ikke. Han er toppscorer på fotballaget, er nettopp tatt ut til talentlaget og har en stor vennegjeng man bare ikke forlater sånn helt uten videre. Og hvordan skal han kunne stikke av fra den siste, store kampen ...? "Dreamteam 2: Driblefeber": P har sverget på å aldri spille fotball igjen, men det kan være vanskelig å holde føttene i ro når Nick drar ham med på stranden for å spille mot de spanske guttene. Og når skolens plageånd henger over ham hele tiden, er det bare én måte å hamle opp med ham på: å ta beina fatt. Eventyr, fart og dramatikk for fotballfans! Dette er den første og andre boken i den spennende serien Dreamteam. Sjarmerende lest av selveste Erik Solbakken fra NRK Super.

Bokdetaljer

Forlag Lydbokforlaget

Utgivelsesår 2010

Format CD

ISBN13 9788242148223

EAN 9788242148223

Serie Dreamteam

Omtalt sted Spania

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket