Løgneren Locke Lamora

Løgneren Locke Lamora

av (forfatter) og Kyrre Haugen Bakke (oversetter).

2009 Innbundet Damm

Gjennomsnittlig terningkast: 5.18 av 6, basert på 22 terningkast.

Likte du denne? Vi har bokanbefalinger!

Finn denne boka på ditt nærmeste bibliotek:

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:

Den spinkle Locke Lamora er sjef for tyveribanden De veloppdragne kjøterne. Banden består av en gruppe foreldreløse som svindler rikfolk for penger, og underverdenen i den urgamle byen Camorr er hjemmet deres. Men en dag blir byen hjemsøkt av et dødelig mysterium, en hemmelig krig truer underverdenen, og Locke og gjengen hans blir involvert i et livsfarlig spill. Dette er første boka om De veloppdragne kjøterne. © DnBB AS

Omtale fra forlaget:

Den skiftende, fargerike underverdenen i den urgamle byen Camorr er det eneste hjemmet De Veloppdragne kjøterne noensinne har hatt. Men en dag blir byen hjemsøkt av et dødelig mysterium, og snart truer en hemmelig krig med å utslette underverdenen og dens innbyggere.Locke og vennene hans blir innblandet i et livsfarlig spill, og etter hvert blir både lojaliteten og oppfinnsomheten deres satt på den ytterste prøve i kampen for å overleve.

• Genre: Fantastisk litteratur

oppdatert

Boktall

gjenomsnittlig alder på eiere
29%
av eierne oppgir å være hankjønn
av leserne avbrøt denne boka
5,18 (22)
gjennomsnittlig terningkast

Vil du være med å påvirke disse tallene? Oppgi fødselsår og kjønn på innstillinger, trill terningkast og markér en tilstand på bøkene dine.

Lister som inneholder denne boka

Dette er rett og slett mine mest fantastiske fantasy favoritter! Har prøvd å begrense meg til en eller to av hver enkelt forfatter,for ellers hadde listen blitt veldig lang. Listen er ikke redigert med tanke på hvilken bok jeg liker best,rekkefølgen er tilfeldig. Kommer nok flere etterhvert.

• The truth
  • Jonathan Strange og herr Norrell