Kometkameratene

en hørespillfortelling fra NRK Super

av (forfatter), Gisle Martens Meyer (musiker) og Sjur Hjeltnes (musiker).

NRK 2009 CD

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I dette hørespillet får man høre om livet til Kometkameratene på planeten Yster Sy. Skumpesteinene har bare vært kjent gjennom eventyr og hadde for tusenvis av år siden en magisk virkning på innbyggerne her. Hadde man en Skumpestein fikk man evig liv og man ville aldri gi fra seg en slik stein. Men det er mange år siden, helt til Ypperstesjef Rumperump en dag snubler over dem. Kometkameratene er kjent fra NRK Barne-TV. Medvirkende: Aslaug Guttormsgaard, Espen Beranek Holm, Hanne Dahle, Edward Schultheiss og Marie Sørlien.

Omtale fra forlaget

En morsom og filosofisk historie fra verdensrommet. I en galakse langt, langt borte ligger planeten Yster Sy. Folket på Yster Sy kaller seg Kometkamerater. For millioner av år siden fantes det noe som het Skumpesteiner på denne planeten. Disse steinene hadde en magisk virkning på innbyggerne. Skumpesteinen ga deg nemlig evig liv, og en slik stein ville man aldri gi fra seg. Skumpesteinene førte til så store og mange konflikter at innbyggerne som var igjen, bestemte seg for å gjemme alle steinene i en grotte for evig tid. Og der lå de, gjemt og glemt, helt til Ypperstesjef Rumperump en dag tilfeldigvis snubler over dem ... Medvirkende: Aslag Guttormsgaard, Espen Beranek Holm, Hanne Dahle, Marie Sørlien og Edward Schultheiss.

Bokdetaljer

Forlag NRK

Utgivelsesår 2009

Format CD

ISBN13 9788281787377

EAN 9788281787377

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket