Klatreboka

en komplett håndbok

av (forfatter), Hans Petter Håkonsen (medforfatter), Martin Fløistad (medforfatter), Hallvard Skauge (illustratør), Ragnar Bell (illustratør), Robin Bell (illustratør) og Martin Fløistad (illustratør).

Orion 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i klatring og fjellsport, og tar for seg utstyr og knuter til sikringsteknikk, taulagsrutiner og klatreteknikk. Boken omhandler alle former for klatring, fra buldring og klatring inne, til klatring i felt og i fjellet. Det er også beskrevet teknisk klatring, klatring under vinterforhold, isklatring og kameratredning. I tillegg finner du en oversikt over anbefalte klatreruter for nybegynnere.

Omtale fra forlaget

Klatring som hobby og sport har blitt stadig mer populært i Norge. Denne boken gir deg en grundig innføring i klatring, fra utstyr og knuter til sikringsteknikk. Her er både teori som dekker behovet ved et nybegynnerkurs og stoff som mer erfarne klatrere kan ha nytte av. Alle former for klatring som drives i Norge er tatt med. I tillegg får du tips og råd ved planlegging av tur, litt om spesielle hensyn man må ta i fjellet, etikk, kameratredning, førstehjelp og krefter og belastningsevner. Et kapittel i boken lister klatreruter . fra trinn 1 som er tenkt når du begynner å lede på naturlige sikringer til trinn 3 som er mer seriøs klatring. Bakerst i boken finner du korte forklaringer på en del ord og uttrykk som brukes i klatring.

Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788245807097

EAN 9788245807097

Språk Bokmål

Sider 184

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket