Erja

i livets tjeneste

av (forfatter).

Koloritt 2009 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Erja Lilja Perera har levd et dramatisk liv. Hun har jobbet som jordmor i Kambodsja og Sierra Leone, og opplevd krig på nært hold. Hun giftet seg med presten Joseph Moiba i Afrika, og flyktet med ham til Norge. Denne boken tar for seg Erjas oppvekst i Finland, arbeidet i Asia og Afrika i regi av Røde kors, det turbulente ekteskapet med Joseph og livet i Norge. Har navneregister.

Omtale fra forlaget

Erja Lilja Perera ble født og vokste opp i Finland, fikk sine fire barn i Sverige og utdannet seg til jordmor i Norge, der hun lever og bor i dag. Hun har arbeidet for Det Internasjonale Røde Kors i Asia, Afrika og Europa, og hun har vært aktiv innen kommune- og fylkespolitikk. Erja har levd et intenst og til tider dramatisk liv. Dette er historien om et barn og en ungdom i streng men kjærlig oppdragelse, om en mor som opplevde et voldshelvete, og en kvinne som satset alt på kjærligheten, men som ble brutalt sveket. Og ikke minst er det en fortelling om krigens grusomheter og trusler, noe hun bokstavelig talt fikk kjenne på kroppen. En sentral skikkelse i historien er afrikaneren hun giftet seg med, og som senere skulle bli sogneprest i Oppdal i Sør-Trøndelag. Det ekteskapet kostet henne mye, og lærte henne mye om svik.

Bokdetaljer

Forlag Koloritt

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788292395738

EAN 9788292395738

Omtalt sted Norge Finland Kambodsja Sierra Leone

Omtalt person Erja Lilja Perera Joseph Moiba

Språk Bokmål

Sider 303

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket