Leste denne da jeg var veldig ung, likevel sitter fortellingen igjen. Uovertruffen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Samme her. Har ofte tenkt at dette er en bra krim. Mord og oppløsning, samt et bra persongalleri og en fortelling med historisk sus og menneskelig dybde.

Hva om bokhandlere satte "Forbrytelse og straff" hylla for krim og spenning?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel strengt tatt den menneskelige psyke som er hovedtemaet i romanen.. Det ligger jo ingen spenning i om lånersken blir drept, eller hvem som har drept henne? Hele romanens kjerne ligger jo i psykologien, uansett hvilket hode man følger i det gitte tidspunkt. Drapet er vel bare rammeverket, tenker jeg. Jeg anbefaler uansett alle som ikke har kommet gjennom den å gi den en sjanse til. Den er fantastisk. Den trenger kanskje bare litt tid. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kom meg ikke gjennom - brukte halve bind 1 til å lure på om jeg skulle fortsette. Og det skulle jeg ikke...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser flere nevner dette med 'bind'. Hvor mange sider er egentlig denne? Jeg har pocketversjon på engelsk jeg tenkte å åpne denne uka, men nå blir jeg jo usikker på om jeg har en kortversjon el? Pocket er på 530 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Iflg forlaget er boken på 767 sider

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme har boka mi. Pocket fra Solum. Mulig den er kortere på engelsk + at det kan være mindre skrift og slikt, dunno.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi