Vel, tenker denne er flere hundre sider for lang. Mange partier er så uvesentlige at det er irriterende. Så kan det komme en scene som virkelig fenger, men det er for få av dem. Dessverre også forutsigbar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er sjelden jeg avbryter bøker men her måtte jeg gi opp etter 50 sider, for da var jeg lei "fjaset". Vet at mange liker denne og på en måte er jeg nysgjerrig på hva andre har sett som jeg ikke så denne gangen, men vet ikke om jeg orker selv om det kan være sekvenser som fenger innimellom. Det virker ikke som jeg har gått glipp av så veldig mye.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Burde ha gitt meg jeg også. Alt for mye uvesentligheter. Partier som ikke driver handling eller personer frem. Lite troverdighet. Plottet litt ok, men akk, så forutsigbart. Svært konstruert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaKirsten LundLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald K