Sørgelig aktuelt om Trump.
Boka er en journalistisk bragd om en episode i amerikansk politikk som jeg skulle ønske at verden hadde gjort seg ferdig med. I 2016 arbeidet russerne i det skjulte for valget av Donald Trump som amerikansk president. Dette er det i ettertid liten tvil om. Men var Trump innforstått med denne støtten selv? Den britiske journalisten Luke Harding kan dokumentere Trumps økonomiske forbindelser til Moskva, men møter veggen når det gjelder eventuelle politiske bindinger.

Likevel ble flere i Trumps nettverk seinere straffedømt for å ha løyet om sine kontakter med makteliten i Russland. Det er skremmende å se at noen av dem, som Trumps første valgkampleder Paul Manafort, igjen kan være aktuelle som støttespillere under den kommende valgkampen.

Boka framstår som et godt eksempel på grundig, detaljert gravejournalistikk, spennende skrevet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Takk for tips. Leste en artikkel på Nrk. Interessant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...og kjempeskummelt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, når tRump deklarerer at bare han kan redde demokratiet i USA. Går ut fra at visse amerikanere svelger dette rått - de har en tendens til å danse rundt gullkalven. Ifølge Antonio Scurati har tRump mye til felles med Mussolini - ingenting på agendaen bare prate som en foss om som whatever kommer opp i hode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener han har en livlig fantasi han som har skrevet den boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå har jeg bare satt boken på ønskeliste så jeg kjenner ikke innholdet. tRump har vist hvem han er og der hvor andre har vært Presidenter har han spilt den rollen. Lyger ned til minste detalj. Han liker diktatorer og han har også fått hjelp av Russland i valget 2016 (står vel gjeld til Putin). Så hva vil skje hvis han vinner neste valg iht Russland/Ukraina eller iht de allierte til USA - det er ett stort spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bare en bok med ville fantasier. Men spennende lesning det er noe alle håper på.
Får håpe du får rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva får deg til å skrive at det det bare er ville fantasier?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindusIngeborg G