Fantastisk morsomt å følge denne legen på vei mot avgrunnen i kampen for å være seg selv til det fulle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hva slags anmeldelse er dette, Kntschjrld? Å beskrive en bok om en kirurg som kjemper mot sin egen identitet og kanskje til og med sin egen psykiske helse som "fantastisk morsom" er intet mindre enn respektløst.

Hvordan kan du finne glede i å lese om en persons kamp mot avgrunnen? Dette er en alvorlig og utfordrende bok som behandler temaer som identitet, selvmordstanker og psykisk helse på en dyp og emosjonell måte.

Din kommentar vitner om en mangel på forståelse for kompleksiteten i denne boken og dens temaer. Å redusere den til "morsom" er en fornærmelse mot forfatteren, karakterene og leserne. Dine kommentarer mangler dybde og refleksjon, og jeg kan ikke ta din anmeldelse seriøst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi