Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Prøvde å finne hvor jeg kunne legge igjen en kommentar på den fine bloggen din, men fant det ikke. Svarer deg her i stedet. Helt enig med deg i at dette er et lite mesterverk. Jeg ville ikke romanen skulle ta slutt. Om du ikke har lest hennes andre to bøker anbefales de på det sterkeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for kommentar Heidi 🙂 Ser ut til at kommentarfeltet var stengt i den perioden jeg la ut den omtalen. Ja,ikke sant den var bra? Selv om jeg lurte fælt på hva det var jeg egentlig leste på,sånn helt til å begynne med. Jeg skal definitivt lese de andre bøkene hennes også,takk for påminnelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa