Jeg begynte å lese "Og solen går sin gang" av Ernest Hemingway, men den grep meg så lite at jeg stoppet å lese før jeg var ferdig. Forventningene mine til "Den gamle mannen og havet" var derfor ikke så store. Men nå ble jeg overbevist - med stor tyngde!

Boka er kort og lettlest, men med en så stor kraft i innholdet at det kommer til å følge meg i dager, måneder og år. Historien om den gamle fiskeren Santiago og hans indre og ytre opplevelser er så gripende. Så allmenne fordi det er så mange lag. Så tankevekkende i all sin eventyrlighet og smerte.

Anbefales!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest noen av novellene til Hemingway, men aldri noen av romanene hans. Har "Farvel Til Våpnene" og "Klokkene Ringer For Deg" i bokhyllen, men ikke fått lest dem enda. Har også en samling med mange av hans noveller, og der har jeg lest noen. Veldig bra skrevet. En meget dyktig forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeToveStine Sevilhaug