Fantastisk krim av Horst! Korte enkle kapitler som hver inneholder små hint og løfter om at neste kapittel blir like spennende. På den måten har du ikke mulighet til å legge boka fra deg.

Jeg elsker at Horst spiller på den klassiske "politimann som må løse forbrytelser", samtidig som han gir oss et dypere innblikk i hva som ligger i tankegangen hos menneskene som involveres. Kombinasjonen av politiarbeid og journalistarbeid er her en veldig spennende vinkling, som gir boka akkurat det action-fylte preget den trenger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har nettopp avsluttet boka. Jeg likte denne bedre enn Vinterstengt, selv om noen av løsningene var ganske opplagte. Lier Horst skriver godt, og det er lett å la seg rive med i fortellingene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes Jakthundene er hans beste jeg - spenning hele veien. Fikk lyttet den for et par år siden. Min omtale i bloggen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste omtalen din i dag - fyldig og god, uten å røpe handlingen i boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker, nei jeg sier som oftest lite om handlingen - mest om "bok-kvaliteten" og mine tanker rundt den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg lyttet denne... fin oppleser....dette er vel så nært 6'ern man kan komme i velskrevet krim. Bra at det stort sett konsentrerte seg om ett tema også, og jeg likte veldig godt avslutningen - slik kan det virkelig være ja. Ikke noe i denne var utroverdig. Kommer til å lese mer av denne krim-forfatteren.
Jeg har noen betraktninger i bloggen om denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres spennende ut...ser jeg kan hente den på biblioteket i lyd nå, så har jeg den også i papir. Har faktisk 5 av han nå, og ikke lest noen....det blir nok en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig spennende og velskrevet krim-bok. Politimannen Wisting har en viss (positiv) likhet med Knut Faldbakkens Jonfinn Valmann. Spent på neste bok. Vil forholdet til Suzanne ordne seg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne Augusta