Grei Historie, godt fortalt, ikke noe mer.

Kan godt lese den en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg likte boken veldig godt. Godt skrive og en fin og troverdig historie. Jeg kommer til å lese mer av Per Petterson. Jeg syntes slutten var litt brå, det er det eneste jeg har å utsette. Jeg ville gjerne lest litt mer, men det er jo tegn på at boken har vært bra hehe :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg finner også slutten brå. Jeg synes den er så brå at jeg håpet det er en oppfølger, men det er det jo ikke. Ei dame som har skrevet i en tråd lengre ned: "Det å skrive ikke for lange bøker er en kunst." Enig. Men jeg synes ikke boka er bra fordi den er kort. Faktisk er det det at den er for kort som trekker den ned. Jeg er langt fra ferdig med historien når den siste siden er snudd. Litt snurt..Men jeg tar det jeg får.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det som traff meg med denne boken var far - sønn tematikken. Hvordan det kan være både godt og sårt. Og hvordan vi blir sterkt affektert av ting som ofte er nesten usynlig for oss, eller som er så store og nære at de kommer inn i blindsonen, og blir umulig å snakke om.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det tror jeg jammen du skal gjøre... og denne gangen må du leve deg inn i historien!

(Dette ble skrevet i ren affekt over at noen ikke elsker denne boken like høyt som meg - Men jeg har, etter en liten tenkepause, forståelse for at ikke alle kan være enige med meg... hehe.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg.

Problemet er at livet er for kort!
Skal man lese alle bøker om igjen kommer man fort på etterskudd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaKirsten LundLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald K