Hoppet over hele Hitler delen,sikkert lærerikt,får ta det en annen gang.Slutten av boken er den vakreste kjærlighets historie jeg har lest.Omsorg,godhet,og medfølelse,er viktigere enn å få til en vakker kolonihage.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den delen er den beste i hele boken. At han trekker ut deler fra Hitlers verk og diskuterer disse i historisk perspektiv, knytter momenter til samtidige filosofer/tenkere og sentrale skikkelser i litteraturhistorien er opplysende og inspirerende. For meg bidro lesningen til et mer nyansert bilde av denne epoken i historien der henvisning til sosiologiske- og samfunnsfaglige aspekt inspirerte meg til å stille spørsmål om de fleste av mine fordommer i forhold til fattigdom, krig, hat, det onde og gode i mennesket og for å ikke glemme relasjoner mellom mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er mulig jeg skal hente den frem igjen. Måtte avbryte etter å ha lest om Hitler i det uendelige, da mistet jeg helt gleden, og spennet mellom utreding av de kjedelige hverdagsgjøremålene og de dypeste tankene i all litteratur ble for stort for meg, så nå henger verket litt i løse luften uten å være lest ferdig. Så takk for tipset om den vakre slutten, jeg får ta den frem når jeg får litt avstand til den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa