... Nå var ikke det noe å slå i bordet med på den eksamen eller under en diskusjon, men så var det heller ikke det jeg, omtrentlighetenes konge, var ute etter. Det var berikelsen. Og det som beriket meg når jeg for eksempel leste Adorno, lå ikke i det jeg leste, men om den forestillingen jeg fikk om meg selv når jeg leste. Jeg var en som leste Adorno!

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"Omtrentlighetenes konge," ja. Det likte jeg også godt og leste det som en litt artig metakommentar til hans egne sykt og nitidig detaljerte beskrivelser. Haha! Men det skal i ikke ta så seriøst, for han er jo omtrentlighetenes konge. Glimrende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha, jeg vet! Både en dose selvinnsikt (eller etterpåklokskap?) og kanskje også et ørlite spark til alle de "iscenesatte" Adornoleserne der ute - jeg har møtt noen, og det har nok KOK også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  Skage