Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Greit, jeg er nok en tilhenger av monarkiet og jeg var litt spent på denne boken. Boken er skrevet i jeg-form og det er Haakons perspektiv som er dominerende. Et friskt pust er de små sidehistoriene fra forfatter Kjetil Østli.
Kongehuset er ikke bedre enn de som representerer det, og boken viser at vi har en meget hardtarbeidende Kronprins som virkelig tar rollen på alvor. Jeg likte spesielt den delen av boka som tar for seg overgangen fra ungdom til voksen, og og hvordan han nesten motvillig vokser seg inn i rollen tronarving.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka veldig godt, det eneste negative jeg har å si om den er i grunnen det fysiske formatet. Den er så tykk at den rett og slett er litt ubehagelig å holde i over litt lengre tid for meg som har små hender og i tillegg plages med smerter i fingrene til tider. Men innholdsmessig var den veldig god!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngunn SChristoffer SmedaasKirsten LundLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechHarald KMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  Skybakmoen