Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Akkurat denne boka har jeg lest flere ganger - og det er jo en klassiker av Bente Pedersen. Om vesle Raija som blir sendt fra sine foreldre fra Finland under nødsårene, med samefamilien til Norge. Imidlertid tilbringer hun fem år sammen med Pehr og Ravna, og sin kjære Mik'kal, som etterhvert ikke bare var en storebror, men noe mye, mye mer. I Norge blir hun kjent med Reijo og hans far Antti - og norske Karl Elvejord, som skal bli hennes ektemann. Men selv om Raija gifter seg med Karl, og Mik'kal ekter Sigga, tilhører hjertene deres hverandre. Denne første boka er veldig sterk - med sterke personligheter. Foruten Raija og Mik'kal, ble jeg aller mest glad i Reijo og Ravna. Eller som Raija sa så fint en gang: "Ravna...Mor"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker denne bokserien og leser den om og om igjen! Synes den skildrer de forskjellige epokene tidsriktig og autentisk. Bente Pedersen har gjort grundig research for å få de historiske hendelsene og geografien så korrekt som mulig, noe som løfter disse bøkene opp til et eget nivå i "husmorporno" sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandLailaLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenKirsten LundTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamieSol SkipnesSynnøve H HoelTuridmajaTor-Arne Jensen