Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Mange fine betraktninger om kjærlighet og hvor sårbar og kompleks den kan være.
Fortelleren er en norsk forfatter bosatt i Milano. Hun sørger over mannen sin som nylig døde, og møter «M» som er 17 år yngre enn henne.

«Hvor mange møter vi ikke. Og så plutselig er det noe med en som er helt åpent, som bare er. Det er bare med akkurat denne ene.»

«M» kan plutselig bli rasende, noe fortellerens far også ble. Redselen og utryggheten hun opplevde som liten, opplever hun også i forholdet til «M».

« Det er øynene hans, jeg vet ikke hva jeg ser i dem, blir ikke sikker på varmen som er der noen ganger så veldig men så er det hardt og stengt, hva den varmen betyr, om den er noe jeg kan stole på, om den renner der inne, bak, også når den ikke syns.»

Ørstavik er supergod til å beskrive følelser!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30IngebjørgHeidi LGrete AastorpIngeborgDaffy EnglundHarald KCathrine HvasshovdAnneHilde VrangsagenSynnøve H HoelConnieInger-LiseMads Leonard HolvikIna Elisabeth Bøgh VigreNadira SunsetTanteMamieIngeborg GTurid KjendlieAnniken RøilLisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaKirsten LundLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill Revheim