Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Janine McQuarrie jobber som psykolog. Hun blir veldig skeptisk da mannen hennes en dag foreslår at de skal bli med på swingersfest. Til slutt går hun med på det. Noen dager senere blir hun drept. Politiet jobber intenst med saken. Det viser seg at Janine er svigerdatteren til politisjefen, og det kan se ut som om det for han er viktigere å beskytte sønnen sin, enn å finne morderen.

Forfatteren blir titulert som "Australias krimkonge", og de to tidligere bøkene har høstet gode kritikker av anmelderne, både norske og utenlandske. Dessverre ble ikke jeg helt bergtatt av denne tredje boka.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin