Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Selv om denne boken fremstår som enklere enn triologien om tvillingene, lar jeg meg stadig fascinere av hvordan fortellingen og hovedpersonens følelser formidles i grenseland mellom fantasi og virkelighet. Mesterlig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke den beste av Kristof, litt rotete skrevet og gjorde ikke så veldig inntrykk, men grei nok. Har lest bøker av henne som har gitt meg mye mer enn denne her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kort, konsist og genialt, som vanlig fra denne forfatteren. Som i de andre bøkene hennes handler det om å være fattig og flyktning, om skriving og om de store kontrastene, sorg og glede, liv og død. En kort bok som det går fort å lese, men en bok man sent glemmer!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin