Giftstrøm

av (forfatter).

Vigmostad & Bjørke 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.72 (100 terningkast.)

205 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Vegard Ryes eksemplar av Giftstrøm

Lesetilstand

Leser denne nå

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Den norske ambassaden i Kampala mottar ei pakke som dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av geriljaen i Uganda. Samtidig gjennomfører Oslopolitiet en aksjon mot narkotikamiljøet hvor de bl.a. pågriper en ung, ugandisk mann. Politietterforsker Elli Raghke fatter interesse for han og bakgrunnen hans, og spesielt interessant blir han når hun blir nødt til å forholde seg til kidnappingssaka i Uganda. Dette er den andre romanen om Elli Rathke

Omtale fra forlaget

Under et narkotikaraid i Oslo pågriper politiet fem personer. En av dem er en ung mann fra Uganda. Mens politietterforsker Elli Rathke avhører ham, legger hun merke til et særpreget arr på underarmen hans. På samme tid mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke. Det spesielle innholdet dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av den nådeløse geriljaen han har forhandlet med i lang tid. Men ingen mottar noe krav om løsepenger. Elli fatter interesse for den unge uganderen og hans bakgrunn. Ikke minst fordi han har gode kunnskaper om sitt eget hjemland. Kidnappingen blir plutselig en sak hun må forholde seg til. Saken utvikler seg til å bli ekstremt utfordrende og kanskje den farligste i Ellis karriere. I jakten på sannheten må hun og kollega Jan Nereng håndtere både leiesoldater, lånehaier og drevne kriminelle. Dette er den andre boken av Eystein Hanssen med politietterforsker Elli Rathke i hovedrollen. DE INGEN SAVNER fikk en storslagen mottakelse og ble nominert til bokhandlerprisen.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad & Bjørke

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788241907234

EAN 9788241907234

Serie Elli Rathke (2)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Oslo Uganda

Språk Bokmål

Sider 432

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

16 48 29 6 1 0

Bokomtaler

Gratulerer til forfatter Eystein Hanssen. Norge har fått sin egen James Bond og hun heter Elisabeth Sunee Rathke, kalt Elli. Vell oppbygd historie med mange utstikkere som tilslutt snøres sammen. Hesblesende med alle ingredienser for god action. Godt grunnlag for filmatisering:-)) Gleder meg til å ta fatt på bok nr 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blev så inne i boken (som innehåller en massa namn) att inget annat blev gjort som inte kunde göras samtidigt som jag fick boken läst för mig. Tyvätt MP3 format så jag var låst till dvd spekarens räckvidd. Bättre med Digibok. Nog om tekniken. men jag blev fängslad av spänningen som skildrades mycket bra. Måste bara höra lite till....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Eystein Hanssen tidligere, og Giftstrøm ble en litt selsom opplevelse ettersom e-boken var proppfull av skrivefeil. Men historien var engasjerende og spennende og jeg likte Elli og vil gjerne bli bedre kjent. Velger derfor å gi terningkast basert på historien og ikke kvaliteten på boken og gir Elli flere sjanser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en spennende bok av denne, for meg, nye forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende actionbok. Både plottet og lokasjonen på det som foregår i boken er originalt, og tempoet er bra gjennom hele boken. Overraskende mange skrivefeil (e-bok), men det ødelegger ikke for historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Alle mennesker har venner, også forbrytere. Med narsissistiske forum som Facebook rives selv de de mest hardbarkede kriminelle mellom å holde en lav profil og å fremstå som vellykket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Målet er minst 30 bøker


Godt sagt! (1) Varsle Svar

min egen huskeliste over bøker lest i 2011


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er ei liste over bøkene eg har planer om å lesa hausten 2011. Det kjem nok endringar på lista etterkvart som eg oppdagar nyheiter som må lesast. Ser heller ikkje vekk frå at eg er ein smule optimistisk når det gjeld antal bøker på lista.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "En kort evighet" av Eystein Hanssen
 • "Brennemerket" av Eystein Hanssen
 • "Triangel" av Eystein Hanssen
 • "Jaget" av Eystein Hanssen
 • "Åtseldyr" av Eystein Hanssen
 • "Svart landskap" av Eystein Hanssen
 • "Tre minutter" av Anders Roslund
 • "Kokong" av Eystein Hanssen
 • "Savnet" av Michael Katz Krefeld
 • "De ingen savner" av Eystein Hanssen
 • "Operasjon Hydra" av Sigbjørn Mostue
 • "Fuglefangerne - kriminalroman" av Eirik Wekre
Alle bokanbefalinger for dette verket