-
Øl hele året
av Stian "Staysman" Thorbjørnsen
(ISBN-13: 9788283991079)
Innbundet
-
Uroens kokebok
100 fristende forfattere
av Christian Ketsjup
(ISBN-13: 9788230331156)
Heftet
-
Søstrene Isachsens supper
av Elisabeth Isachsen
(ISBN-13: 9788205473775)
Innbundet
-
Christopher Hammer
norsk kogebog 1793. Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken
av Hroar Dege
(ISBN-13: 9788252916591)
Innbundet
-
Fra Lofotkokkens gryter
av Mareno Storeide
(ISBN-13: 9788291233024)
Innbundet
-
Norsk mat uten grenser
fra tradisjonsrik norsk hverdagsmat til kokekunst iverdenseliten
av Harald Osa
(ISBN-13: 9788200036050)
Innbundet
-
Elg i badekar
en høysang til mat og måltid
av Stein Ørnhøi
(ISBN-13: 9788292920237)
Innbundet
-
Husmannskost fra verdens nest beste kokk
av Tom Victor Gausdal
(ISBN-13: 9788275472029)
Innbundet
-
Bombe på gaffelen og annen mat med krutt i
av Sverre Holm
(ISBN-13: 9788203106125)
Innbundet
-
100 år med kokebøker
mat, historie og mennesker
av Per A. Borglund
(ISBN-13: 9788299743518)
Innbundet
-
Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279002581)
Innbundet
-
Den gode kokeboken med bibelens matretter
av Naomi Goodman
(ISBN-13: 9788273414656)
Innbundet
-
Kjenfolks favorittretter
av Bjørn Benkow
(ISBN-13: 9788273341150)
Innbundet
-
Det franske kjøkken
en bok om mat og matglede
av Joanne Harris
(ISBN-13: 9788250949164)
Heftet
-
I den gode gryte
mine beste gryteretter
av Aase Dotterud
(ISBN-13: 9788292577035)
Innbundet
-
Cappelens kokebok
av Aase Strømstad
(ISBN-13: 9788202126711)
Innbundet
-
Tapas på norsk
av Helena Neraal
(ISBN-13: 9788251624282)
Innbundet
-
Greske retter
den beste maten for alle årstider
av Rena Salaman
(ISBN-13: 9788250945210)
Innbundet
-
Indisk mat på norske fat
tilpasset norske ganer og utstyr
av Niru Kumra
(ISBN-13: 9788281450004)
Innbundet
-
Danske smørbrød
av Ida Davidsen
(ISBN-13: 9788275221702)
Innbundet