Win

av (forfatter).

Arrow 2021 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.64 (14 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Therese Holms eksemplar av Win

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim / spenning

Lesedato

2022

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Over 20 years ago, heiress Patricia Lockwood was abducted during a robbery of her family's estate, then locked inside an isolated cabin for months. Patricia escaped, but so did her captors, and the items stolen from her family were never recovered. Until now. On New York's Upper West Side, a recluse is found murdered in his penthouse apartment, alongside two objects of note: a stolen Vermeer painting and a leather suitcase bearing the initials WHL3. For the first time in years, the authorities have a lead not only on Patricia's kidnapping but also on another FBI cold case - with the suitcase and painting both pointing them towards one man.
The two cases have baffled the FBI for decades. But Win has three things the FBI does not:: a personal connection to the case, a large fortune, and his own unique brand of justice ...

Bokdetaljer

Forlag Arrow

Utgivelsesår 2021

Format Heftet

ISBN13 9781787462991

EAN 9781787462991

Genre Psykologiske thrillere

Omtalt sted New York

Språk Engelsk

Sider 400

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 6 1 0 0

Bokomtaler

Coben er mest kjent for sine enkeltstående thrillere, men han har skrevet noen serier også. Han har skrevet en serie om Myron Bolitar, og han har også så vidt begynt på to andre serier: nemlig Wilde og nå Win. Noen kjenner kanskje igjen Win fra Myron Bolitar serien?

En mann som vet hva han vil
Fremdeles liker jeg Cobens enkeltstående thrillere best hvis jeg måtte velge, for synes de er mer avhengighetsskapende og fenglsende. Likevel er jeg glad for å ha lest Win for det ga mersmak. Han beskriver seg selv som en slags Batman. Han kommer fra en rikmannsfamilie og bor på godset sammen med sin far. Han har råd til hva som helst, og kan gjøre hva som helst når han vil. Han er også glad i vakre kvinner som han treffer gjennom en superhemmelig sexapp. Han er en mann som vet hva han vil. Han tar også ofte loven i egne hender, gjerne med vold.

Denne gang er han selv halvveis i trøbbel. Han blir fraktet av noen til en penthouse og der finnes et berømt maleri som er blitt stjålet fra godset, og en koffert med Wins initialer på, er blitt funnet. Mannen Ry Strauss, som eier leiligheten, er død, og Win har en mistanke om at han er en av kidnapperne til Patricia. Patricia er Wins søskenbarn. For mange år siden ble Patricia kidnappet og noen måneder senere, klarte hun å rømme fra Skrekkskuret i skogen, men kidnapperne hennes ble aldri identifisert. Ry Strauss skal også være en av de skyldige i en sak som skjedde for mange år siden. Win begynner å gjøre sine egne undersøkelser om denne døde Ry Strauss i håp om å renvaske seg selv og kanskje gi Patricia fred.

Ikke alle kommer til å like denne karakteren
Win er kanskje ikke en bok eller en karakter for alle da han er noe annerledes. Han vet at han har mye penger, og har mulighet til det han vil, og er ikke redd for å vise det, heller. Han er en fyr som går veldig i mot janteloven, noe som kan bli klysete å høre på for enkelte. Men jeg syntes det var forfriskende. Selv er jeg en smule lei av å lese om antihelter som virker å være skinnhellige, så det var forfriskende å lese om en karakter med en annerledes personlighet. Men advarer om at det kan bli for mye for enkelte, men jeg syntes bare det var festlig. Win minner meg om en blanding av Bruce Wayne (Batman) og Patrick Bateman (American Psycho).

Win er en sprudlende karakter med sine gode og onde sider, og Coben blomstrer med sin kjente, tørre humor. Mysteriet ble noe forutisgbar, men likevel ødela det ikke spenningen eller den gode underholdningen Coben klarer å skape. Leser gjerne mer om Win. Leste noen av bøkene i Myron Bolitar serien, men syntes Myron Bolitar figuren var noe kjedelig. Win er sprekere og vittigere. Så jeg leser heller mer om ham.

Fra min blogg: I Bokhylla

(Eksemplar fra Cappelen Damm, mot en ærlig anmeldelse)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ett skritt fra døden" av Lisa Gardner
  • "Funnet" av Harlan Coben
  • "Ti svensker må dø" av Martin Österdahl
  • "Begravet" av Sharon Bolton
  • "Svarte seil" av Rebecka Edgren Aldén
  • "Be aldri om nåde" av Martin Österdahl
  • "Stol på meg" av Anders Roslund
  • "Kongenes konge" av Wilbur Smith
  • "Før hun forsvant" av Lisa Gardner
  • "Elsker, elsker ikke" av Mary Higgins Clark
  • "Datter savnet" av Harlan Coben
  • "Kittyhawk savnet" av Garry Disher
Alle bokanbefalinger for dette verket