Da jeg var så heldig å få kjøpt flere bøker og filmatiserte bøker av Jane Austen ( billig ) har jeg nå satt meg det i hodet at jeg skal ha en Austen periode nå, i mai og kanskje juni. Mulig det er sommer og sol sin skyld , at dette dukker opp, hadde det vært vinter , hadde jeg nok sittet med krimbøkene mine. Flere som leser noe av Austen.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har lest alle og elsker dem! Blir aldri lei de er så utrolig lyse og morsomme. Hvis jeg er litt nedfor hjelper det alltid å le litt av de litt spesielle karakterene. Mansfield Park, Emma og Pride and Predjudice er mine favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker veldig godt "Stolthet og fordom" og "Overtalelse". Har ikke lest bøkene, men hørt dem på lydbok! Absolutt å anbefale. Prøver meg på "Emma" på engelsk lydbok, men det krever konsentrasjon.

Jane Austen er en klassiker! En av mine favoritter - helt klart ♥

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jane Austen passer til alle årstider har jeg funnet ut. For min del er stolthet og fordom er en alltime favoritt! Var i London i vår og fant Austens Lady Susan, The Watsons og Sandition. Har ikke fått lest boka ennå. Det er lettere å lese engelsk når en er på reisefot, og venter på flyreise så jeg får lest den. Jeg lurer på hvor du har fått Austen bøker billig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boken har jeg også, i Penguin Classics, men den ligger til "modning". Jeg får satse på en flytur, ja. Ellers går det i "Persuasion" på engelsk lydbok akkurat nå. Det er en av mine favoritter. Northanger Abbey er vel den som fenger minst... Jeg fant Jane Austen til kr 30,- per stykk på Gardermoen en gang, på engelsk i Penguin Classics. Å, lykke!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenke eg skulle ha ein Austen-periode nå eg òg. Akkurat nå leser eg Fornuft og følelse, og storkoser meg med den. Har mange ganger lest Stolthet og fordom, som è favoritten, elsker den boken, og Emma, som òg è god. Så det neste blir vel Overtalelse og Mansfield park. I går oppdaga eg til min store skuffelse at eg ikkje har Northanger Abbey...aner ikkje kossen det kunne skje...så den må skaffes. Enig, det passer på denne årstiden. Kos deg med herlige bøker. :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har nett lese Fornuft og følelse igjen, og har og lese Emma og Stolthet og fordom. Min absolutte favoritt er Stolthet og fordom, dette er ei av mine favorittbøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har ei engelsk eittbindsutgåve liggjande klar for dei lange toreisene. Eg jar lese Pride and Prejudice" og "Sense and Sensibility og er over halvvegs i Emma.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit B LieIngunnJAnniken RøilGVLailaAnniken LAnne-Stine Ruud HusevågInger-LiseToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- HelenBoktimmyBentMonica Carlsen