Jeg har aldri vært noe fan av bøkene til Paulo Coelho og kommer nok aldri til å bli det heller, men denne biografien var virkelig bra. Fremstillingen av personen Paulo Coelho som boka omhandler virker veldig ærlig. Den er langt fra smigrende og det at Coelho har vært svært opptatt av svart magi og satanisme, ja jeg lurer på hvor mange av leserne som har visst om det eller skjønt det. Selv har det skurret litt av og til når jeg har lest noen av bøkene hans og jeg har faktisk gått så langt som til å kaste noen av dem i søppela.

Enda godt at Paulo ble skremt bort fra denne besettelsen og gjør det valget å vende om og heller velge lysets vei. Men, som han selv sier det, det tok sin tid, besettelsen ble som en forelskelse hvor han ikke helt fikk den ut av hodet selv om han visste det ikke var til det beste for ham.

Meget interessant lesning. En følger Paulo fra fødsel og fram til i dag med den suksessen han har oppnådd. Jeg vil anbefale alle som leser hans bøker å lese denne biografien. Jeg har gitt den terningkast 6.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kanskje boka OM Paulo Coelho er betre enn hans eigne?? (skal merke meg denne)

Eg vart medriven i den perioden då "alle" skulle lese bøker av han, og har dermed nokre eksemplar. Men - har problem med å kome gjennom dei. Den siste, som eg les no, "Elleve minutter" har stått minst eitt år på vent i bokhylla, og der kunne den like gjerne ha stått uopna. Det er noko med hans skrivestil og formuleringar som absolutt ikkje greier å engasjere. Synd,men sånn er det...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti