Angsten for døden skildres her gjennom en frafallen prests livsfortelling til en kommunistisk forfatter. De store spørsmålene dras frem idag og Hølmebakk omgås dem på en uredd og nært vis. Hvis du vil få satt tankene igang og få nye innfallsvinkler til de spørsmålene vi alle går og grubler over så er dette en bok du bør lese isommer. Virkelig en "glemt" klassiker som setter seg på minnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå ble jeg så innmari glad.:-) Jeg fikk lyst til å lese denne når jeg så anmeldelsen din, og når jeg går ned i kjelleren, så står den i hylla! Den har rett og slett gått meg hus forbi, når jeg har lagt inn de andre bøkene. Herlig. Takk til Sjur Atle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da ønsker jeg deg en god leseropplevelse :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertelig takk. Gleder meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen