Ser inne på goodreads at det er en bok nr.8,Phantom ( VD: The Hunters #1) på vei i Vampire Diaries serien. Kjenner at jeg har litt blandede følelser, siden jeg egentlig syntes serien var OK, helt fram til siste bok ( Midnight). Likte ikke den siste boka i det hele tatt, da jeg fikk følelsen av at forfatteren måtte skynde seg å avslutte det hele.

Jeg er også litt usikker på om jeg burde ta meg bryet å lese Stefans Diaries..Noen som har lest disse?

Hva synes dere om serien? Trenger vi bok nr.8, og evt. fler ( det kan se ut som om The Hunters kanskje også blir en trilogi )?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nei, vi trenger absolutt ikke bok nr 8... vi trengte forsåvidt ikke noen etter bok nr 4.. Begynte å lese serien med håp om at det skulle være like bra som tv- serien, men den gang ei.. Ble innmari skuffet, selv om de første bøkene var tålelige. Ikke det beste jeg har lest, men helt grei underholdning. Serien er utrolig mye bedre, sitter lenka fast foran tv'en hver torsdag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest bøkene. Satte meg ned foran tv'n en torsdagskveld for å se, men det var vanskelig å sette seg inn i tv-serien uten å ha sett starten. Ble i grunn bare forvirret..andre karakterer enn i bøkene, noe jeg forsåvidt var forberedt på. Som regel er bøkene man leser bedre enn filmene / tv seriene, men jeg har lest flere plasser at VD er bedre på tv enn i bok-format =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke så lett å begynne å følge med i en serie som snart er ferdig med andre sesongen, men jeg vil anbefale deg å se den fra begynnelsen. Litt morsomt er at de har brukt navnene til de i bøkene, men det er langt i fra hvordan de har tolket det fra bøkene til tv. Hvis/når du skal se serien, må du legge fra deg alt du husker fra bøkene, er ikke likt i det hele tatt. Ikke en gang stedet er det samme :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes alltid det er vanskelig å se film / tv serie dersom jeg har lest boka først, og omvendt forøvrig! Blir fort sittende å vente på ting som aldri skjer..Har opplevd at bok og film har totalt forskjellig slutt også. Det er nesten ennå mer irriterende! Kanskje jeg kan se VD-serien hvis jeg venter noen år..da har jeg forhåpentligvis fått personene litt på avstand =D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det var lettere å leve seg inn i serien enn det var i bøkene. I og med at de er så forskjellige, så tenker jeg ikke så mye på det jeg har lest og at det kanskje kommer i serien. Blir liksom ikke sittende å vente på noe, for jeg vet at det kommer ikke likevel. Hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må innrømme jeg sto av allerede etter bok 4. Syntes tv serien var mye bedre end bøkene. Og da mange ting ikke var like valgte jeg serien frem for bøkene. Hvilket sjeldent skjer. Er derfor ingen stor fan av VD bøkene. Men generelt syntes jeg det er trist at alle bøker er del av serie. Kunne tenkt meg noen ganger at de stoppet mens det er bra. Probleme er bare at det kan jo henne den blir enda bedre. Siden man hele tiden lærer. Og det er noe som ikke kan erfares medmindre man gir ring en sjanse. Men men. Har forfatteren en god ide. Burde hun personlig prøve seg. Og boka blir.nok riktig og bra for noen, sånn er det med alle bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si meg enig med deg! Tror det er flere serier som kunne vært avsluttet etter 1. eller 3. bok, men som du sier..det kan jo hende at det skjer noe veldig spennende i 5. eller 6. bok også =) Forfatterne må jo få ut alt de har i hodet, men noen ganger kan det kanskje være lurt å ta en pause fra det man holder på med, og tenke litt nytt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen