Liker denne boken mer og mer for hver gang jeg leser (hører)den. Anbefaler den på det varmeste. Dette er en sånn type bok som jeg håper aldri får en oppfølger fordi jeg veldig fornøyd med slutten. Samtidig som jeg håper litt den får det også, for det ville vært veldig spennende å høre hva som skjer i fremtiden...

For de som ikke har lest denne boken handler den om følelser, og om å høre hjemme. Ja det er aliens der, men dette er ikke den klassiske sci-fi historien. Les den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tja. Ikke helt enig dessverre. Har akkurat anmeldt den på bloggen min: http://sverdetisteinen.blogspot.com/2011/05/middelmadig-science-fiction.html Jeg synes dessverre boken blir altfor uoriginal.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, elsker denne boka. Leser den jevnlig, min absolutt favorittbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med Heffalumpen5: er absolutt ikke den klassiske sci-fi historien, nei!

Har lest The Host minst fem ganger. Historien er spennende i seg selv, men jeg er spesielt fascinert av måten Meyer skriver på. Elsker språket hennes, og måten hun skildrer stedene i boka skaper veldig klare bilder i hodet når man leser. Jeg ser hvert fall alt veldig godt for meg. Blir sikkert kjempeskuffet når filmen kommer ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H