En spennende om enn tradisjonell krimbok, den andre i rekken om de to etterforskerne Rolf Lykke og Parisa Sadegh. Styrken i boka er etter min mening de gode personskildringene og man får raskt et forhold til Lykke og Sadegh og Try balanserer fint mellom det private og det profesjonelle livet til disse to.

Handlingen er som sagt tradisjonell med groteske mord, nettdating og søken etter kjærlighet som utgangspunkt, men boka har en god driv og spenningen får man fra første side.

Jeg synes Try skriver godt og han ser ut til å ha god kjennskap til politiets rutiner. Han får det i alle fall til å framstå slik! Vil tro at denne boka vil slå godt an hos krimelskere med forkjærlighet for norsk/skandinavisk krim.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta