Jeg har bestemt meg for å prøve meg på ditt forslag. Etter flere forsøk på å lese "The Colour of Magic" ga jeg opp. Terry Pratchett var ikke noe for meg. Men alle elsker ham, og jeg er den nysgjerrige typen som ønsker å vite hvorfor. Derfor har jeg kjøpt "Equal Rites" og er klar for å gi Pratchett en ny sjanse. Så kan jeg heller lese de to første senere.

Er det vanskelig å forstå og å leve seg inn i hans verden uten å ha lest de to første? Går jeg glipp av noe viktig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, er ganske sikker på at du ikke får problemer med å komme inn i serien uten å lese de to første først. De er såpass ulik de påfølgende uansett. Men du får sikkert lyst å gå tilbake og lese dem når du har pløyd igjennom resten og trenger mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila