Den gang:

Heny er tolv år gammel og bor sammen med sin erkenasjonalistiske far og moren i den kinesiske delen av Seatle i begynnelsen av 1940-årene. Han går i en nesten helhvit skole der han daglig mobbes av en guttegjeng og gjør kjøkkentjeneste. Der går også Keiko som er japansk. Han er bare tolv og vet ikke hva forelskelse er, men han er betatt av henne og vil gjøre alt han kan for å hjelpe henne og familien hennes når de lik mange andre japanere blir internert i kjølvannet av angrepet på Pearl Harbour.

Nå : Etter en langvarig kamp mot kreft er den eldre Henrys kone, Ethel, nå død. Mens han fortsatt bearbeider bortgangen kommer han en dag over et hotell og en kjeller som inneholder både vonde og søte minner.

" Hotellet i hjørnet av bitter og søt" av Jamie Ford er ikke bok som er dyptloddende. Den er lettlest og søt og minner på mange måter om " Saras nøkkel" i sin overfladiskhet. Dertil er kapitlene omtrent like korte som i en James Patterson bok.

Det er med andre ord ikke en bok du vil huske særlig lenge, men så lenge lesestunden varer vil du, dersom du er som meg, like den godt.

Terningkast : 3

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil