Likte denne veldig godt.Leste den i en jafs, men må lese den en eller flere ganger for å se på historiene enkeltvis. Dramatikken i historie 1 & 2 der gutten er med far ut i "villmarken" for å passe på far sier kanskje noe om vår tids voksne som forblir "barn" og ikke vil ta ansvar for noe. Jeg kaller det "ha det gøy- syndromet". Selvmord er fortsatt tabu for mange, men mange føler seg kanskje bortkomne i vår tids krav til det perfekte eller at man er helt i utakt med sitt miljø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff da, AnneHelene. To noveller ut i denne spennende boken skulle jeg virkelig ønske at jeg ikke hadde lest denne kommentaren din. Her burde du merket med SUPERSPOILERALERT , minst. Det er jo ikke alltid man leser ut en bok før man vil vite hva andre syntes om den (tvert imot), og da er det virkelig ikke snilt å avsløre et poeng som dette...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

har kjøpt boka av Vann for å lese den engang til. Tenkte å ta historiene hver for seg, men har ikke hatt ork for historien var så vond. Har akkurat lest "Krystallslottet", der ungene blir de voksne og ansvarsfulle for mor og far bare er opptatt av seg sjøl, og alt er tillatt. Tilogmed overgrep føyses bort. Synes disse to historiene sier mye om samfunnet vårt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spoiler alert! Du bør merke dette innlegget med at det røper noe av handlingen i boka : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har dessverre ikke sett disse tilbakemeldingene før nå. Hvis jeg kan få en kort og enkel forklaring på hvordan jeg legger på spoiler, gjør jeg det med det samme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisann, Husker ikke helt selv, men på bokelskeres hjelp (http://bokelskere.no/tekst/4701/) står det:

"Kan jeg røpe handlingen i boka? Hvis du absolutt ikke klarer å la være å røpe hvem som er morderen, må du gi beskjed om dette. Det gjør du ved å klikke på lenken «avansert» som er under tekstboksen. Huk av i riktig boks."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det ordnet. Takk for at dere sa ifra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi