Dette er altså mitt andre møte med Tor Ærlig som (tegneserie)romanforfatter - hans første forsøk på en lengre historie. Historien hopper litt fram og tilbake mellom ulike stadier i sein ungdom og bærer preg av denne aldersperiodens hang til bittersøt melankoli. I Ærligs hånd blir det dog aldri sentimentalt.

Ærligs tegninger er som vanlig naive og litt grove, men fulle av utrykk og liv - jeg setter virkelig pris på stilen hans. Men viktigere er det at han kan fortelle en historie, som kanskje i seg selv ikke følger Hollywoodreglene, men som virkelig går inn på meg. Plukk den opp i en butikk eller et bibliotek nær deg, og overse den litt dølle omslagslayouten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla