Mannen med arret hadde vi som høytlesningsbok en stund på barneskolen. Læreren satt og leste høyt for oss mens vi spiste matpakkene våre, det var en ganske koselig tradisjon vi hadde i flere år og med ulike bøker.
Når det gjelder denne boka husker jeg ikke annet enn tittelen. som plutselig datt ned i hodet på meg nå i natt. Jeg ble overrasket over å se at den hadde handling fra andre verdenskrig, det ville jeg aldri gjettet. Jeg får se om jeg får tak i den på biblioteket og leser den om igjen en gang, siden nesten alt er glemt. Da er det ingen fare for at den gamle leseopplevelsen skal bli "ødelagt" ved en gjenlesning med voksne øyne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg savner den tiden. Da vi koste oss med matpakkene våre og læreren leste høyt for oss. Selvfølgelig var det noen duster som ikke var interessert i å høre etter, men de fikk gå ute når de ble ferdig med matpakkene, mens vi som var interessert i bøkene som ble lest, fikk sitte inne og høre på fortsettelsen. Jeg syntes det var koselig uansett hvilke bøker det var. Skulle ønske det var slike stunder fremdeles for oss voksne også:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken av Kari Vinje har jeg ikke lest, men har lest bøkene om Kamilla. Dette er mange år siden så jeg kan ikke si jeg husker så mye mer av handlingen enn historien som er i filmen. Håper det blir et fint gjensyn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe Solberg