Tenkte lenge at nå kommer jeg ikke til å lese flere bøker etter at jeg hadde lest denne. Min beste leseropplevelse på lenge. Eller, den var mer enn det, noe jeg ble værende i, en måte å se verden rundt meg på. Personene er nydelig tatt vare på.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja! Dette er ei veldig god bok. Ho fortener all hypen ho har fått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Og særlig skildringen av forholdet mellom ham og faren; det er så preget av kjærlighet, respekt og omtanke. Boka er også et bevis på at det finnes gode historier overalt - og i alle:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvorfor er det ikke et eneste ord om mor etter at han sugde på fingeren hennes under dåpen? Fordi hun fremdeles er et menneske midt i livet, kanskje?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager, er litt ny i dette ... svarte på en annen bok, Lille stjerne. Er veldig enig i det du sier om Før jeg brenner ned. Så hyggelig å treffe andre lesere der ute.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurer på om det er i Papirvegger han har sånn et nydelig etterord med takk til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund