Bra bok! En verdig etterfølger av City Of Glass. Vi møter igjen Clary og Jace, og nei: selv om det var rykter om at Simon skulle ha mest å si, ble det like jevnt fordelt som alltid. Men det handlet litt mer om Simon og hvordan hans liv utvikler seg.

Grunnen til at den fikk 5 og ikke 6 var fordi jeg savnet hvordan ting var mellom Jace og Clary. De får det litt vanskelig, og om dere leser boka skjønner dere hvorfor ; )

Jeg gleder meg sånn til den neste boka! Argh... Men se lyst på det: På denne tiden av året i 2012 har jeg boka i hånda, hehe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg syns også det er en bra serie, og bra bok, men jeg savner utvikling. Føler de går å sanger om samme problemen for hver bok, uten å egentlig komme noen vei.

Så håper neste bok kan gi litt avslutninger på gamle ting og heller bringe nye ting inn i bildet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Cassandra Clare sa jo at hun egentlig var ferdig med serien da bok 3 kom ut, men siden fansen protesterte såpass fortsatte hun å skrive. Men hun advarte da at kjipe ting måtte komme inn i bildet igjen for å videreføre historien. Tror det var derfor hun måtte "begynne litt på nytt" i bok 4, noe som gjorde at handlingen ble litt seig og repetetivt. Så ser for meg at den neste boka blir bedre, ja =) Da har hun jo kommet litt ut av den egentlige avslutningen fra bok 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er på sluttev av boken nå, og er enig i at denne boken er litt "tregere" (eller hva jeg skal si) enn de andre. Men liker alikevel det at man får høre litt mer om livet til Simon. Er SYKT fan av serien og gleder meg til neste bok, selv om det er en stund til enda. Skal bare kose meg med den andre serien Cassandra Clare har skrevet, "The Infernal Devices Trilogy" i mellomtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline