Dette er den tredje boken i spenningsserien om Afrodite. Hun har blitt kjæreste med Alexander og skal tilbringe en uke av sommerferien med ham hos mormoren hans. Hun er gartner ved en stor herregård der den nye eieren er fiendtlig innstilt og hvor det tydeligvis foregår noe merkelig.

Samtidig i et annet land blir en jente dopet, innesperret i en trang kiste og sendt illegalt til Sverige. Der blir hun innelåst i en kjeller i påvente av å skulle sendes videre til Tyskland. Ikke uventet, krysser de to vidt forskjellige historiene hverandre på et tidspunkt.

Serien om Afrodite synes jeg har blitt mer spennende for hver bok. I denne er det traficking og utnyttelse av unge mennesker i sexindustrien og som annen arbeidskraft som danner bakteppet. De verste tingene sies ikke eksplisitt og vil muligens ikke fanges opp av en ung leser. Det er likevel nok som foregår til at denne boken må karakterieseres som noe råere enn de to foregående - men også den mest spennende. Dessuten får man en passelig og fin dose ung kjærlighet i denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

PilarisKjerstiReadninggirl20Hild HasselHarald KsiljehusmorTanteMamieMorten BolstadKjersti SVigdis VoldGroEileen BørresenHilde H HelsethFarfallelittymseKine Selbekk OttersenBjørg Marit TinholtIngunnJConnieHanne Kvernmo RyeAnne ØverkilLisbeth Kingsrud KvistenmgemoiraTine SundalAnn ChristinVibekeWenche BrohaugHeidi HoltanChristinaBenedikteEllen E. MartolBente Aimee BorrenAnn Marlen EngerBård StøreNils PharoTheaBjørg L.SolBeathe SolbergEva