Den første delen av boken av så kjedelig og laaaaaaagndryyyyyyg, at det va ein lideles å lese. Det tok seg litt opp etterkvart heldigvis, men eineste grunnen til at eg gidda lese denne ferdig va at eg hadde bestemt meg for å lese 'Da Vinci-koden', og ville lese denne først. Tanken eg sitter igjen med etter denne boken è at Dan Brown è ein oppskrytt forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Veldig interessant dette. Jeg leste boken på engelsk og mener ihvertfall at den er Dan Browns beste, og mye bedre enn Da Vincikoden. Jeg har faktisk registrert den som en favoritt, og det etter å ha lest masse krim av ulike forfattere. Jeg var i Roma etter å ha lest boken, og hadde da stor glede av å gå opp "ruten" som beskrives i boken. Jeg husker at jeg også likte godt Robert Langdon som hovedperson. Det som er så inspirerende og spennende med denne boksiden er nettopp mangfoldet av leste bøker, boksmak og ikke minst den "ulike" leseopplevelsen bøkene gir oss. God lesning videre til alle bokvenner her her inne

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg holder på meg Da Vinci-koden nå, og liker den mykje bedre.. Du har så rett, smaken è som baken... Eg liker i grunnen Langdon eg òg, problemet è at eg har sett filmene med Tom Hanks som Langdon, og sjøl om eg liker han som skuespiller, stemmer han ikkje for meg som Langdon, så eg skulle ønske eg ikkje hadde sett filmene først, eg foretrekker å lage meg et bilde av rollefigurene sjøl når eg leser. Må jo ha vært artig å fulgt ruten i Roma, det kunne eg tenkt meg òg. :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg med Tom Hanks. Tom Hanks er en flott skuespiller, og han er flink i den rollen også som alle andre. Men for meg stemmer han ikke med bildet jeg har i hodet av Robert Langdon. Og det irriterer meg litt. Jeg leste bøkene lenge før jeg så filmene da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke sett noen av filmene. Tror jeg lar det være med bøkene. Jeg skrev i mitt tidligere innlegg at jeg hadde registrert den som favoritt. Det stemte ikke. Husket feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Engler og Demoner før Da Vincikoden (begge på engelsk)og syns nok også at Dan Brown er en smule oppskrytt. Som deg Britt, syns jeg Engler og demoner var atskillig bedre enn Da Vincikoden...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å endelig noen som har samme oppfatning av boka som jeg har! Jeg har følt meg litt ensom når det gjelder det, for "alle" sier at boka er spennende fra begynnelse til slutt. Og jeg kan ikke forstå det. Jeg var nær ved å gi opp flere ganger den første halvdelen av boka fordi ting gikk så tregt og var så kjedlige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sant, det skjer jo absolutt ingenting i første halvdel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig med deg. Dessuten føler jeg at hvis du har lest en Dan Brown, har du lest dem alle. Han bruker samme grunnoppskriften i plottet hver gang.

Når dette er sagt, vil jeg jo si at det er grei og lettlest lektyre når man ikke gidder å anstrenge de små grå for mye ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid Kjendlie