Nydelig bok! En utrolig fin fortelling, om forskjellige skjebner, om å tro på seg selv, om å finne seg selv og stå for det en mener, om å ikke bare finne seg i og jatte med på det andre sier, om å finne de riktige verdiene i livet.

Fin slutt, som det er helt opp til hver enkelt leser å tenke seg selv hva som skjer videre!

Herlige hovedpersoner, som er blir glad i. Og desto mindre glad i bygdesladder og de som sprer både det og fordommer!

Det er mye gode tanker å ta med seg videre i vår egen hverdag, dette er rett og slett en bare god bok!

Enkelte setninger var kanskje litt dårlig oversatt, så jeg måtte lese de flere ganger for å forstå de, men samtidig var det fint å lese om igjen, for da fikk jeg det enda bedre med meg og forsto det enda bedre! Dette er en bok som en må bruke god tid på, tenke over det en leser, relatere det til egen hverdag og egne tanker, og helst bruke det videre i vårt eget liv videre!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ja, denne var litt hyggelig å lytte til - ikke lest noe av denne forfatteren før. Leste den tidligere i sommer - fin sommerlektyre. Har omtalt den i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det laget film over denne boka? Jeg så nemlig en film for et års tid siden som hadde en veldig lik historie (plottet) såvidt jeg husker. Men det var kanskje en annen historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er VELDIG enig, du gir en veldig god beskrivelse av boka.
Jeg leste den ferdig i natt, og dette var en STOOR leseopplevelse. Jeg har allerede anbefalt boka i flere diskusjoner her på bokelskere.
Ja, en blir glad i personene. Alvteige kryper under huda på dem og gir dem liv og troverdighet. Det er så flott at hun viser at det er mulig å forandre den livssituasjonen en er midt oppi. Men VANSKELIG er det.. Alvteige viser vel at en ikke dør når en "avslører" seg selv, men at det er tøfft..
Tenk på hva disse opplevelsene har gjort med personene i ettertid.. Nei, jeg tror ikke jeg ønsker noen oppfølger. DET blir krevende å nå opp til dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott beskrivelse av ei uforglemmelig bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk nettop anbefalt denne boka av en kollega. Etter å ha lest litt på 2 diskusjoner her, gleder jeg meg veldig! Det skal bli spennende å bli kjent med denne forfatteren. Hun er ny for meg.
(HURRA: Biblioteket åpner i morgen etter sommerstenging..)
Jeg har nettop lest - for 2. gang - Det virkelige folket av Morgan Munro. En spesiell fortelling med vinkling på kultur/tanker hos Austalias urbefolkning.
Jeg sitter med en følelse av at noen her kan like DEN boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette er virkelig ei perle av ei bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne kan du absolutt glede deg til. Alvtegen på sitt aller beste. Jeg tenker å lese den en gang til utpå høsten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff, må vente før biblioteket har den. Men jeg er kommet VEEELDIG langt i Alvtegen sin "Svik" som jeg lånte istede.
Veldig fasinerende lesing...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg slutter meg 100% til alt du sier her!Ei fantastisk bok fra Alvtegen-etter min mening den beste hun har skrevet til nå.Ja,man må bruke god tid på den og gjerne lese den flere ganger,for her er det mange tanker man bør reflektere nøye over.For en psykologisk innsikt den dama må ha! Kjmpeflotte personkarakteristikker-og Verner gikk jo rett inn i hjerterota mi da! Heia Karin Alvtegen-ser allerede fram til neste bok fra deg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Marit TinholtMarteBenedicteCtinaTone SundlandReadninggirl20Hallgrim BarlaupTovePia Lise SelnesThereseGro Anita MyrvangHildeingar hEllen E. MartolHeidi BEirin EftevandHarald KLesevimsaOdd HebækRandi Annie FramnesvaskeklutIngunnSimen "Boktimmy" IngemundsenLibraritas vIngunn ØvrebøTine SundalMarie ØstvoldKristin F. JørgensenKristinMartinenmoiraMaikenLeseaaseDolly DuckVibekeRune U. FurbergsomniferumAud- HelenSynnøve H HoelHilde H  Helseth