Utrolig debut! Flott spenningsbok, med mange spennende personer. Sebastian Bergman skal det bli veldig artig å bli enda bedre kjent med i de neste bøkene om ham.

Boka er godt skrevet, ingen dødperioder, vanskelig å legge i fra seg. Det ble morgen før jeg klarte å legge den fra meg, og da var den utlest!

Spennende å se hvordan glansbildet av den perfekte privatskolen slår store sprekker, hvordan personer som ikke liker hverandre allikevel fungerer sammen, små og store personlige problemer hos mange forskjellige vanlige folk.

Lang, og litt merkelig, tittel, som jeg forsto betydningen av først helt på slutten. Og tittelen stemmer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig. Knalldebut! Veldig godt skrevet, spennende og fengslende politiroman. Ikke helt ulik min favoritt forfatter GW. Persson i stil og setting. Veldig interesant persongalleri. Klar for neste bok paa direkten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og endelig, ENDELIG, kommer bok nr 3! Den heter Fjellgraven. Gleder seg vilt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei bok med et persongalleri som blir levende i aller høyeste grad mens man leser og blir kjent med dem. Mange forskjellige personer med alle sine positive og negative sider, feil og mangler, både privat og på jobb. Og ikke minst den arrogante, usympatiske, men intelligente kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som alltid har sin egen agenda for å si og utføre det han gjør.

Så ja, jeg er enig i det du skriver om "Mannen som ikke var morder". Dette var et nytt og interessant bekjentskap, og jeg vil gjerne lese ei bok til fra disse forfatterne.
Meget bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

DinaJulie StensethRolf IngemundsenAnjaReadninggirl20ingar hToveCecilieMerethe SolstadHedvigEivind  VaksvikHarald KRandiAsveinDolly DuckMarit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne SjønnesenLena Risvik PaulsenLilleviBeathe SolbergEllen E. MartolTanteMamieNina SolåsAstrid Pedersen