Jeg synes filmen har holdt seg helt, - den er like bra hver gang jeg ser den;-)) Det er virkelig en av de få filmene som er like bra som boken den bygger på, - og det klarte de for over 70 år siden!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og selv om dette er lenge siden; jeg har akkurat sett den om igjen på Gimle, og den tåler virkelig å bli sett igjen! 80 år etter! Grunnen er tror jeg at skuespillerne i alle de store hovedrollene er så utrolige gode i rollen sin, de er jo ikoniske alle sammen. Dessuten er historien stor og rik. Det er mye rasisme i den, det var jeg nok mer blind for som helt ung. Og det var faktisk mindre krig enn jeg husket. Men strålende var det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fikk sannelig lyst å se den igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison