Ah, endelig noe med substans!! Ny serie (trilogi) om 15-årige Tally som venter på å bli operert pen på 16-årsdagen. Men som etterhvert oppdager at livet er mer enn å få ting servert på sølvfat og feste dag og natt. Minner meg om Hunger games, reflektert og og spennende! Anbefales sterkt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg likte boken veldig godt. God og tankevekkende sci-fi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser det nå og er heller ikke imponert. Muligens jeg har litt høye forventinger etter å ha lest "dødslekene" bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns første boken var helt grei, men serien taper seg utover. Jeg leser The Hunger Games nå og er helt oppslukt. Det er definitivt en mye bedre serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm... Mulig jeg er vrang, men jeg ble ikkke imponert, jeg. Fikk den varmt anbefalt i bokhandelen, med beskjed om at jeg burde ta meg tid til å lese noen ungdomsbøker, for det var så mye bra som var kommet i det siste. Skjønner at jeg er et stykke utenfor målgruppa, men det var jo ikke noe driv i den! Jeg ble aldri nysgjerrig på hva som kom til å skje videre, slik at jeg måtte fortsette å lese - ikke før siste side... Litt billig taktikk, synes jeg. Tenkte jeg skulle lese hele serien i.f.m jobben, men nå kjenner jeg at den kommer et stykke ned på "skal lese"-lista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl