Helt enig, dette er ingen vanlig krimbok. Den er skrevet på en poetisk, fasinerende måte og er drivende spennende hele veien. Måtte bare se hvordan det endte. Ble utrolig overrasket positivt over denne forfatteren og lurer på om de andre bøkene hans som er oversatt til norsk er like gode. Annbefales:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hmmmm. Jeg ser ut til å være den første som gir Engler over Georgia så lavt terninkast som tre. For mange klisjeer etter min smak, for sprikende tematisk. Etter en lovende start, bærer det ut på viddene. Mye av dette ble rett og slett kjedelig, synes jeg. Mot slutten tar boken seg opp igjen, mer driv, slik det var i starten, og jeg fullførte ut fra et ønske om å vite hvordan dette gikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ellory er en fantastisk god forfatter. Jeg leste Engler over Georgia ifjor og ble mektig imponert. Leser for tiden "ett helt ordinært drap" - det er bare en ting å si: løp og kjøp! Boka fengslet fra 1ste side og er (så langt) uten dødpunkter eller platte klisjeer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har kommet over denne mange ganger og vurdert å kjøpe den, men alltid har noe holdt meg tilbake uten at jeg vet noe om det. Den virker jo spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er utrolig spennende og det er så mye mer enn envanlig krimbok, den var ikke til å legge fra seg, lite tv og mye lesing i helgen....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker krim som er annerledes og skiller seg ut i mengden. Skal se å få lest den i løpet av året.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline