Jeg elsker å forsvinne inn i Aylas verden. Selv med en dødsforbannelse over seg nekter Ayla å dø, men starter sitt nye liv. Finner en egen hule, og tar til seg dyr som trenger hjelp. Hennes spesielle familie vokser. Samtidig følger vi to brødre på deres reise, og øyner et håp om at de skal treffe Ayla til slutt :) Gleder meg til neste, og gleder meg helt enormt til siste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du likte denne har du mye å glede deg til. Alle bøkene er skrevet omtrent på samme måte. Steppevandringenen (bok 4) var litt kjedelig. Mye gress, og landskapsskildringer. Tror Mamuttjegerne (nr 3), og selvfølgelig nr 1, Hulebjørnens klan, er mine favoritter. Har enda ikke lest den siste.

Selvfølgelig litt urealistisk at denne kvinnen skal klare seg ute i den ville og ubarmhjertige naturen så lenge alene, men greit å drømme seg litt vekk i:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest de på norsk før så jeg vet jeg liker de :) Men nå om dagen går det i lydbøker og da er det greit å begynne på nytt.

Det har jo nå kommet 6, og serien er avsluttet. Fikk med meg nr 5 når den kom ut, men det begynner nå å bli en god stund siden. Så blir kjekt å høre den igjen før jeg setter øra i den siste! :D

Liker veldig godt den fortellende stilen hennes. Steppevandringen var det vel mye reiser mener jeg å huske, noe navnet gjennspeiler. Auel har absolutt latt Ayla bli en real superkvinne og gitt henne en utrolig intellekt. Alle de tingene hun finner på er jo en samling av egenskaper og teknikker som sikkert flere stammer har delt på å finne. Men jeg kjøper den ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg  FrøysaaReadninggirl20Beate KristinTeresa  BrovigNinaspietHeidiHildaHeidi LAtmanBertyLiva DelirVannflaskeEmil Christiansenkjell kGroStineErlend Risvik PaulsenTorill Elisabeth RevheimIna Elisabeth Bøgh VigreAnneWangTanteMamieEivind  VaksvikmoiraTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågAnitaLesevimsaHarald KMarianneMerethe SolstadPernille GrimelandLena Risvik PaulsenInger-LiseJan-Olav SelforsTnKnutsenAnn ChristinKjetil Klakegg BergheimMonica  SkybakmoenLaila