Så filmen i kveld, og likte den kjempe godt. Winterspoon og Patterson fylte rollene knakende godt! Gjorde meg ille nysgjerrig på boka, som jeg ser har fått blandede kritikker, så jeg må bare ta en pause i den boka jeg holder på med for øyeblikket for å se om boka er like god som filmen: )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg skal se filmen på tirsdag og gleder meg. Har hørt noen som har sett den og de likte også filmen.
Jeg er en av de som likte boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boken kjempegodt, og da spørs det, tør jeg å se filmen? Men må vel det... hyggelig å høre at filmen er bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, hadde med meg kjæresten, som er mest glad i action og spenningsfilmer, også han likte den godt. Vi sa faktisk i kor at den var den beste siden Titanic...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg har sett filmen i kveld og synes den var veldig god! En kombinasjon av en god gammeldags kjærlighetshistorie og en nokså realistisk skildring av sirkusforhold under depresjonen i statene, veldig dyktig laget og spilt! Jeg koste meg, - for det var det jeg ville! Så kan Dagbladets anmelder gi den tre terningskast så mye hun vil for meg, - jeg gir den fem!
Men nå vet jeg jo hvordan det "gikk", så jeg vet ikke om jeg gidder å lese boken, - det er noe med selve filmopplevelsen som var så fascinerende, med lyd og bilder;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.