Så filmen i kveld, og likte den kjempe godt. Winterspoon og Patterson fylte rollene knakende godt! Gjorde meg ille nysgjerrig på boka, som jeg ser har fått blandede kritikker, så jeg må bare ta en pause i den boka jeg holder på med for øyeblikket for å se om boka er like god som filmen: )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg skal se filmen på tirsdag og gleder meg. Har hørt noen som har sett den og de likte også filmen.
Jeg er en av de som likte boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boken kjempegodt, og da spørs det, tør jeg å se filmen? Men må vel det... hyggelig å høre at filmen er bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, hadde med meg kjæresten, som er mest glad i action og spenningsfilmer, også han likte den godt. Vi sa faktisk i kor at den var den beste siden Titanic...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg har sett filmen i kveld og synes den var veldig god! En kombinasjon av en god gammeldags kjærlighetshistorie og en nokså realistisk skildring av sirkusforhold under depresjonen i statene, veldig dyktig laget og spilt! Jeg koste meg, - for det var det jeg ville! Så kan Dagbladets anmelder gi den tre terningskast så mye hun vil for meg, - jeg gir den fem!
Men nå vet jeg jo hvordan det "gikk", så jeg vet ikke om jeg gidder å lese boken, - det er noe med selve filmopplevelsen som var så fascinerende, med lyd og bilder;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrinealpakka