Jeg har måttet legge fra meg boka litt jeg.. kommet på side 400 ca.. men har litt lyst til å starte på igjen.. savner litt å lese denne igjen.. men funderer.. har lyst til å komme meg igjennom egentlig..lurer på hva som skjer på slutten.. hmm.. :) tenker jeg startet på igjen ikveld:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

har du lest dagboken av nicholas sparks . den er veldig bra ,lyst på å bli litt våt i øekrokene ,så les ....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes boka bar en lesefest jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med denne i dag morges, synes den er ok, men heller ikke mer. Fikk ikke den store sympatien for fortelleren, de valg og holdninger han står for blir ikke særlig tillitvekkende. Det som er best er skildringene av livet i slumen, jeg setter mindre pris på detaljerte skildringer av tortur og bloddtyppende voldsaksjoner. Alt i alt leseverdig, mest fordi det gir et innblikk i en fremmed verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig med alt du sier om shantaram! godt sagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjør endelig det. Jeg syntes boken var fantastisk lesning, men 100-200 sider omkring der du er nå ( fra ca. side 500 til ca. side 700) fant jeg mindre interessant. Dette var mer av typen røver/gangsterhistorier som ikke ga meg like mye som resten. Boken kunne med fordel vært kuttet ned noe uten at bokens verdi var blitt forringet. Men alt i alt en svært leseverig bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes det sjarmerende i boka forsvant ved et bestemt dødsfall....resten ble som du sier litt røver og gangsterhistorie(selv om jg ikke kan si fra hvilket sidetall d skjer på.hehe):

Godt sagt! (0) Varsle Svar

oki.. det er greit.. jeg har lurt litt på om det var meg det var noe galt med siden jeg syns den har vært så tung.. men har jo lest at det er flere da så..:)en ganske så stor roman!! men idag har jeg fått tak i en rå fin bok.. heter edgar sawtelle.. skal legge den ut på siden min.. du kan titte på den der.. der virket bare sååå fiin:) et bra bok tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er visst på tide å ta natta - jeg visste jo at du hadde tatt en pause (?) fra Shantaram....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du også, ja... Jeg sporet også av et godt stykke uti, men skal fortsette. Siden....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ChrissieReadninggirl20Julie StensethLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHeidi LHarald KTorgrim VåganEivind  VaksvikMarie ØstvoldHilde H  Helsethkjell kNeda AlaeiStian Zimmermann AslaksbyCaroline Ekornes JohannessenBeate KristinBeathe SolbergElin SkjerengsiljehusmorritaolineKay NilsenLailaEster MahlumRandi FramnesMargrethe  HaugenIvar SandHedvigIngrid BenedikteTor Arne DahlFrode TangenEli HagelundIngunn SBerit RDun AenghuselmeToveAnniken RøilGVThomas KlakeggMartinen