Som flere andre her , sjekker jeg nettet , og da disse sidene når jeg har stått opp . I går var siden nede og jeg ble skikkelig rastløs. Utpå dagen oppdaget jeg at den var tilbake og jeg ble såååå lettet. Om kvelden snakket vi her hjemme om dette, avhengig av dataen sin , eller tv. ? Hvis du måtte velge , ville du velge TV eller dataen din.? Jeg valgte faktisk denne min kjære pc, ingen problem med å velge bort tv . Hva med dere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 44 svar.

Ville helt klart valgt PC'en! TV'en bruker jeg egentlig bare til å se filmer/serier, hadde klart meg fint uten kanalene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg valgte bort tv-en for mange år siden, og savner den ikke. Det er mye tid som er fullstendig bortkasta til tv-titting blant folk, har jeg inntrykk av. Som LeaMaria skriver under her, så har tv en hypnotiserende virkning. Øynene drar seg dit hele tiden, og man siger sammen i sofaen eller godstolen mens tida bare flyter avgårde.
Da tv-en min ble svart, fikk jeg mye av tiden min tilbake. (Sparer en del penger på det også!) Jeg får gjort så mye mer nyttig mens jeg f.eks. hører på radio.
Men pc-en hender det nok at jeg av og til blir sittende litt for lenge med til tider. Men fordelen med å beholde den, er jo at man har muligheten til å titte innom hva man vil akkurat når man vil.
Særlig er den fin til å ha litt kontakt med slike flotte mennesker som det er her på bokelskere.no.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis jeg hadde hatt fjernsyn hadde jeg ALDRI fått gjort noe som helst. Jeg blir som hypnotisert, det er helt håpløst. Og det er ikke så mye bedre med internett, men der kan jeg i det minste velge hvilke temaer jeg skal kaste bort tiden min på. Prøvde å gå cold turkey med internett da jeg flyttet for meg selv, men dessverre finnes det åpne trådløse nettverk innen rekkevidde. Dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg er det helt uproblematisk å klare seg uten en TV. Jeg har et TV-apparat stående i stua, men har ingen TV-kanaler. Bruker det kun en sjelden gang til å se en film (men da bruker jeg like gjerne pc) eller å spille litt playstation.

Å klare seg uten pc derimot... Den brukes til alt fra å holde seg oppdatert på nyheter, musikkanlegg, kjøp av bøker, tidsfordriv osv osv osv...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klarer meg fint uten TV, men må jukse litt... alt som går på TV'n i dag er jo også å finne på det fantastiske internett! :D Så jeg velger bort TV'n til fordel for PC'n med dobbelt så mye gøy ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde valgt bort TV'en uten å blunke. Har faktisk allerede gjort det, har ikke hatt TV på godt over et år nå. Savner det veldig sjelden, faktisk, og var en ekte TV-slave før... PC'en min hadde jeg hatt vanskelig for å leve uten. My prrrecious.........

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har ikkje sett på fjernsyn sidan Oliver Twist gjekk i jula, men måndag skal eg sjå Mord på Orientekspressen. Interessant er det at dette dreier seg om filmariseringar av litterære verk som eg er glad i. Men eg bruker fjernsynet til å sjå ein dvd-film kvar fredag, for tida serien om Roma. Fjernsyn eignar seg betre til slikt enn datamaskina, synest eg. Valet eksisterer i grunnen ikkje for meg, sjølv om eg godt kunne ha klart meg utan fjernsyn, men eg kan ikkje tenkje meg eit liv utan familien min - som - av grunnar eg ikkje skjønner - vil behalde fjernsynsapparatet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror dessverre ikke jeg hadde greid meg uten TV`n.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville som mange andre her valgt pc fremfor tv fordi pc'n har så mange flere muligheter, men jeg kan godt innrømme at jeg tilbringer noen timer foran tv hver kveld. Bare for å gi tv-seerne et ansikt,hehe. Jeg følger med på flere tv-serier, ser reality, nyheter og dokumentarer. Kanskje ikke så rart jeg ikke klarer å henge med på lesetempo til mange her inne;) Jeg liker både å lese, se på tv og surfe på nett. Hender også at jeg leser en avis i ny og ne. Familie og full jobb har jeg også - utrolig hva en klarer å få presset inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker så godt selvironien din :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

PC. Har ikke tv, ikke tenkt å skaffe det, og klarer meg fint uten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uten tvil TV. Det høres teit ut, men jeg føler jeg ser mer TV på jobb, enn hjemme. Når jeg ser på TV-serier ser jeg dem på Macen. Mye frierer, og du trenger ikke være bundet til tider, og du sliper reklame osv. Fikk med meg Poirot som påskekrimmen i går da. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde ikke trengt betenkningtid en gang, hadde helt klart valgt bort TV'n. Jeg ser nesten ikke TV i hverdagen min lengre, kan gå flere dager uten, så det hadde ikke vært noe stort savn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har for tiden ikke TV, men så nesten bare nyhetene og Nytt på nytt uansett, og dem kan en jo se på PC, så jeg savner ingen ting. Nå har jeg oppdaget at å ha filmen tett på meg på PC-skjermen er en OK måte å se på for meg, så nå lurer jeg sannelig på om jeg skal gidde å kjøpe TV igjen. Den tar jo plass i stua og kan legge føringer for hvor en setter sofaen osv. Kanskje det kan frigi plass så jeg slipper å ha de minst leste bøkene i boden?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det valget er allerede gjort da jeg ikke har hatt TV på noen år, og dette har fungert riktig flott. Har rett og slett ikke savnet TVen i det hele tatt. Men når det er sagt skulle jeg helst sett at mindre foregikk på pc også, den er bare en plage når det kommer til skolearbeidet, det er ikke mulig å få betalt regninger uten nett lenger og folk vil heller holde kontakt over fjaseboka i stedet for å faktisk treffes og finne på noe.

Nei, det beste jeg vet er skikkelig lange turer i naturen om sommeren, med mobilen avskrudd og en bok med. Da finner jeg ro i sjela. Det er ikke sunt å være tilgjengelig hele tida, overalt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har bodd en del i utlandet og da har jeg ikke alltid hatt TV, noen ganger har språket gjort det vanskelig og andre ganger har det bare blitt sånn, uansett har det vært helt problemfritt. Derfor hadde jeg valgt PC, da kan jeg se på TV om jeg vil det, samt jeg har tilgang til banken, til å chatte men venner og til mitt daglige fiks med bokelsekere.no.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg hater tv, og det er ikke en overdrivelse. Og det er dekoderne som har skylda. Nå skal man få med seg alt, se alt på opptak sånn at man slipper reklamen og vignetten og alt det kjedelige, og sette på pause når et blad faller ned fra et tre i hagen eller noe annet forstyrrende skjer. Alt var bedre før. :p

Pc er så mye bedre. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har levd et par år uten tv nå, og det har vært herlig befriende! Før satte jeg på tv’en når jeg kom hjem fra jobb, og den sto gjerne på i flere timer. Jeg gremmes av å tenke på alle uinteressante programmer jeg har brukt tiden min på! Etter at jeg kuttet ut tv’en har jeg benyttet tiden min bedre: jeg leser mer, jeg ser kun programmer jeg er interessert i (på pc) og jeg er mer sosial. Når jeg er hjemme hos mamma eller er på kino, synes jeg nesten tv-reklamene er eksotiske…

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg velger macen. Man kan jo se på nett TV og DVD.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg ser veldig lite på vanlege tv- program, så sånn sett kunne eg klart meg fint uten. Men når eg skal sjå film, foretrekker eg heilt klart å sjå den på tv. Seriar og slikt ser eg på pc'n, men med film blir det for lite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

PC så klart - da får jeg se de programmene jeg er interessert i . Og spolt om det er deler jeg ikke gidder å se på. Jeg elsker spoleknappen! Dessverre kan en ikke få alt på internett. Som det svenske kulturprogrammet Kobra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg er nesten en motstander av spoleknapp... Fordi man da velger bort ting man kanskje burde sett..??.. Gjør meg noen tanker rundt det å være så redd for å kjede seg at man lager seg unødvendig stress i hverdagen. Flere av mine venner sier at de ikke gidder å lese fordi det er så kjedelig. At de derfor må se på tv, spille på pc'en eller andre mer "actionfylte" aktiviteter. At de sitter med pc'en på fanget under et tv-program fordi noen sekunder/minutter med kjedelig innhold holder de ikke ut. For meg så er dette litt skremmende.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Spoling er fint for å slippe unna reklamen. Og for å få gjentatt det man ikke hørte fordi et familiemedlem kom iskade for å si noe....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja og ingen kos,Slapper man av da.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser ikke så mye på TV, men jeg bruker ikke pc'n så mye heller. Så hvis jeg måtte velge måtte det bli å beholde pc'n, slik at jeg får min daglige dose med Bokelskere, og for det andre så har jeg jo e-posten min også, nettbank og kabal. Det er jo ikke å finne på TV. :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

PC! Der kan du jo både se på TV og være på PC'en!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er jo ikkje noko problem å erstatte tven med pc (eller mac, i mitt tilfelle). Macen kan jo brukast til alt tven kan brukast til, og mykje, mykje meir.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som mange andre her hadde jeg nok valgt PC. Ser veldig lite TV for tiden, men PCen blir flittig brukt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har allerede tatt det valget :) og det ble Pc'en som vant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen tvil at pc'n har overtatt min oppmerksomhet fra tv'n. Men det går jo an å kombinere.
Pc'n på fanget, gløtter opp av og til og kaster et øye på tv'n og boka på bordet ved siden av...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg Måtte ta dette valgt, og det ble naturlig nok pc i og med at den kan brukes til flere forskjellige ting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville valgt PC'en. Det går så mye rart på TV nå for tiden, og når jeg er på PC'en synes jeg det er lettere å slappe av. Når jeg ser på TV synes jeg nesten at jeg blir litt stressa når det er så mye kjedelig. På PC'en kan jeg på en måte velge hva jeg vil "se".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

PC. Jeg ser nesten aldri på fjernsyn, for å være ærlig. Det kan derimot være avslappende å bare sitte foran TV-en en kveld innimellom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ville velge data.. Ettersom jeg ikke har TV kanaler der jeg bor nå.. hehe Så ser bare DVD serier hvis jeg skal se noe og de kan jeg forsåvidt også se på nettet :P Så hadde klart meg uten TV, men nok værre uten pc. Da hadde jeg blitt alt for omskjerma fra omverden. Ettersom alle jeg kjenner bor i DK og ikke har råd til og kontakt over sms.. er jeg avhengig av PC for og ha kontakt med venner..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pc så klart. Kan jo se filmer og serier på den også :D Også er jeg så avhengig av disse håpløse nettstedene som Facebook og andre sosiale nettverk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var et lett valg :)
Jeg hadde helt klart valgt PC'en. Er ikke den store tv-slaven, men det blir allikevel litt tid foran fjernsynet.
Hadde klart meg godt uten tv og ville ha fått mye mer tid til å gjøre andre ting, f.eks. lese :)
Liker å se film på kino, men det blir ikke så ofte man gjør det og uten tv så ville vel også kinobesøket mitt økt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt valg er som ditt, nemlig pc. Kan jo se på nett tv på den også:) den kan brukes til så mangt. Før jul flytta vi tv'en til kjellerstua, har omtrent ikke sett på tv siden. Har fått mer tid til å lese bøker, herlig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde uten tvil valgt pc. Jeg og kjæresten min har bodd uten tv-kanaler lenge. Vi kan jo se tv på dataen ;) Hehe, litt juks kanskje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg og kjæresten min flyttet inn i eget hus for snart to år siden, så hadde vi ikke råd til all verden. Og vi måtte i starten velge om vi skulle skaffe oss internett eller Tv-kanaler. Det ble internett. Men etterhvert begynte jeg å savne tv-en også...så så klart når vi fikk litt bedre råd så ble det tv-kanaler i tillegg. Så jeg vil gjerne ha begge deler jeg...klarer ikke å velge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ville nok blitt pc'en ja. Her jobber jeg, holder kontakt med venner langt hjemmefra, leser nyheter, lager fotobøkene mine (byttet ut de "gamle" albummene) osv. Jeg ser ikke film på pc'en, men det gjør sønnen min. Dvs han har kjøpt seg en stoooor flatskjerm (tv-skjerm), koblet denne til pc'en og vips så har han det han måtte ønske seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig! Her kan man jo velge aktivt den informasjon man søker og ha kontakt med mennesker, - og like viktig: ved pc'en kan man også skape selv! Men filmer er best på TV, eller forresten, egentlig på kino;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er sant. jeg ser at ungdommene ser film også på pc men jeg synes ikke det blir kos. En sjelden gang når jeg ser en film, vil jeg kose meg i sofakroken, med noe spiselig og en litt større skjerm en min pc har. Men jeg velger gjerne bort tv, hvis jeg måtte velge ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund