Fantastisk bok, lærte mye om Tourettes og for en prøvelse der er for de som lever med denne lidelsen.Ble utrolig engasjert og den var umulig å legge fra seg.Anbefales:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har nettopp startet på denne, og er alt revet med i en forferdelig verden full av tvang. Pelle Sandstrak skriver godt, og fører en inn i en verden som gir forståelse for dette syndromet som veldig få vet noe om. Denne boken fortjener å bli lest!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(FORTSETTELSE:)

Og nå har jeg lest ferdig en fanastisk bok om et forferdelig slit av en hverdag. Og jeg beundrer forfatteren, rett og slett. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanLilleviErikSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild STone Norenberg